Ervaringen van coaches

Bekijk ook de ervaringen van Eigen Kring | Professionals en de Voorbeelden

Een virtuele bijeenkomst – (hoe) kan dat?

Sinds de corona situatie zijn we gedwongen om op nieuwe manieren te werken. Gezien hoe belangrijk het persoonlijke contact bij Eigen Plan is, lijkt dat een echte uitdaging. Een virtuele bijeenkomst, kan dat wel? Hoe zorg je ervoor dat iedereen gehoord wordt?

Bekijk de film

Trots op wat wèl kan!

Nu we gedwongen nieuwe manieren van werken moeten vinden, loop ik ook tegen mijn eigen aannames aan. Tijdens de eerste dag van de intelligente lock down zat ik nog in het beeld dat een Eigen Plan bijeenkomst niet zou kunnen online.

Lees meer over deze ervaring

Eigen Regie

We helpen mensen in de klem de regie over hun leven te nemen middels Eigen Plan. Samen met mensen die dicht bij hen staan, zoals familie, vrienden, buren. Een eigen plan dat gedragen wordt door het eigen netwerk is de beste voorwaarde om problemen te overwinnen en te zorgen voor een duurzame oplossing.

Bekijk de film

“Ze begonnen allemaal te huilen. Ook hulpverleners”

Onze coaches delen bijzondere Eigen Plan momenten.”Alles liep mis met deze moeder en dochter…Ik ben gestart met de gesprekken…Ik had een afspraak met de oom en de tante van het meisje…Ik kwam daar en de hele kamer zat vol met familie, vrienden, buren, kennissen….en toen zeiden ze: we zijn eruit! We hebben al een plan!”

Bekijk de film

“Er zijn gewoon te veel mooie momenten”

Onze coaches delen bijzondere Eigen Plan momenten. In dit filmpje hoor je hoe het netwerk van een persoon een bijzonder mooi en doordacht plan maakte, waarom een coach tot tranen toe ontroerd was en hoe een jong kindje met behulp van Eigen Plan weer terug naar zijn ouders mocht.

Bekijk de film

“Dat vond ik een heel magisch moment”

Onze coaches delen bijzondere ervaringen. In dit filmpje hoor je hoe de relatie tussen een moeder en haar zoon verbeterd kon worden, waarom een Eigen Plan traject ook bij mensen met een klein netwerk van waarde kan zijn en hoe Eigen Plan een illegaal in Nederland verblijvende moeder met twee kinderen kon steunen.

Bekijk de film